Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Stage Kidsclub M/V


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-2994  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Entertainment

Contract type

Stage

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Stage Kidsclub M/V

Functieomschrijving

Ben jij gastgericht en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Kan jij goed organiseren en activiteiten begeleiden? Volg jij op dit moment een recreatie studie en ben jij op zoek naar een leuke  stage vanaf juni 2020, dan is deze stageplek misschien wat voor jou!

 

Center Parcs de Huttenheugte

Per juni 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze afdeling Kids Klub. Bij de Kids Klub vermaak je de kinderen tijdens de workshop activiteiten en kruip je in de huid van een brandweerman, schilder, prinses/ridder en geheim agent. Andere activiteiten zijn schminken, glittertattoo’s, hairbeads en waxhands.

Er zijn mogelijkheden om de stage te combineren met andere afdelingen. Dit wordt per stage specifiek bekeken naar de mogelijkheden.

  

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende en leerzame periode;
  • Inwerkprogramma en goede begeleiding;
  • Gezellige hardwerkende collega's;
  • Woon je meer dan 10 kilometer van Dalen, dan ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten;
  • Stagevergoeding en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Recreatie;
  • Gratis gebruik van de meeste faciliteiten op het park (zoals zwemmen en bowlen).

 

Als je niet in de buurt woont kan je hier toch stage lopen. Gedurende je stageperiode is er namelijk een mogelijkheid om intern op ons park te verblijven.

 

Mocht je nadere informatie wensen of heb je nog vragen. Dan kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR onder het volgende telefoonnummer: 0524-594573.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Huttenheugte - Dalen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

Student

Minimaal aantal jaren werkervaring

Niet ingevuld

Competenties

Wat vragen wij?

  • Je bent sociaal; je maakt makkelijk een praatje met zowel kinderen als de ouders;
  • Je kan goed zelfstandig werken;
  • Je hebt een verzorgde, open uitstraling;
  • Ervaring met de Duitse taal.