Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Medior Project Controller bij Center Parcs


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en bezit een echte ondernemersgeest? Bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep bieden we je een werkomgeving waarin jouw ideeën echt een verschil kunnen maken. Werk mee aan de ontwikkeling van de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme met een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers met verschillende achtergronden.   

Referentie

2020-3293  

Functiebeschrijving

Functie

(Head)Office functies - Finance - projectmanagement

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Medior Project Controller bij Center Parcs

Functieomschrijving

Houd jij je graag bezig met het controleren en opstellen van budgetten en forecasts voor projecten? Weet jij als geen ander welke risico’s ingecalculeerd moeten worden in de financiële rapporten? In de rol van Project Controller ben jij de financiële business partner voor Construction en Development waarbij jij jouw expertise deelt. Met jouw enkele jaren ervaring onderken jij tijdig kansen en risico’s. Ben jij op zoek naar een rol met een grote verantwoordelijkheid in een internationale omgeving? Lees dan verder, want bij Center Parcs zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

 

Project Controller Center Parcs BNG (Belgium, Netherlands & Germany)

 

Wellicht heb je er al over gelezen: de renovaties van onze parken zijn in volle gang. De aankomende vier jaar zullen er nog zeker 12 parken worden gerenoveerd in België, Nederland en Duitsland voor een budget van ongeveer 600 miljoen euro. Jij bent de schakel tussen diverse afdelingen m.b.t. deze renovatieprojecten en draagt er zorg voor dat de financiële rapporten van de projectadministratie accuraat, betrouwbaar en compleet zijn. Jij houd je bezig met de budgetten en forecasts van de projecten en zorgt voor de verdere ontwikkeling van interne controles. Een voorbeeld hiervan is de implementatie van een interface van het financiële projectoverzicht in SAP.

 

Je hebt maandelijkse meetings met de Construction en Development teams waarin jij deze uitdaagt op aannames in de laatste projectforecast. Je bereid de maandelijks business rapportage voor en neemt deel aan meetings waarin de projectstatus wordt besproken. Daarnaast draag je actief bij aan de optimalisatie en standaardisatie van de Real Estate rapportages. Jij bent betrokken bij de bepaling van het jaarlijkse budget en businessplan voor Development en controleert behaalde resultaten per kwartaal en communiceert deze aan de Group Real Estate Financial Officer.

 

In jouw rol rapporteer je aan de Director Corporate Finance Center Parcs Europe en zal je volgens onze matrixorganisatie ook rapporteren aan de Group Real Estate Financial Officer. Daarnaast heb je dagelijks tot wekelijks contact met de Construction Director m.b.t. het budget, forecasting en reporting en zal je voor dit laatste veel contact hebben met de afdeling projectadministratie om de juiste informatie te verkrijgen. 

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een mooie rol als Project Controller in een unieke en dynamische omgeving. Bij Center Parcs is geen dag hetzelfde en jij kan je binnen een internationaal bedrijf verder ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden. Daarnaast kan je gebruik maken van mooie kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Capelle

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een diploma op Bachelor of Master niveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie, Accounting of gerelateerd. RA/RC/AA/QC-kwalificatie is een pré.
 • Je beschikt over minimaal 3 en maximaal 10 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de rol van controller met projectervaring in de bouwsector.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré.
 • MS PowerPoint, Excel en Word kent voor jou geen geheimen. Bij voorkeur heb je ook kennis van SAP en/of TM1.
 • Je bent bereid om regelmatig te reizen naar en te werken op verschillende locaties. Je werkt namelijk één keer per week op locatie Capelle aan den IJssel en twee keer op locatie De Kempervennen naast het reizen naar de andere locaties binnen de aangegeven landen. Je bent fulltime beschikbaar (38 uur) en flexibel in jouw werktijden.

 

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een collega die snel kan schakelen tussen verschillende bedrijfslagen en onderwerpen en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Jouw communicatie weet je juist af te stemmen op zowel constructiemanagers tot senior management. Jij denkt out-of-the-box in oplossingen en kansen en bent bekend met operationele werkdruk: jij weet het overzicht te bewaren en de juiste koers te bepalen!

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Kan jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je eerst meer informatie over de vacature Project Controller bij Center Parcs? Wij vertellen je er graag meer over. Hiervoor kan je contact opnemen met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!