Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

General Manager Center Parcs Zandvoort


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3106  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Management park

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

General Manager Center Parcs Zandvoort

Functieomschrijving

Lijkt het jou een enorme uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de parkresultaten van ons park Zandvoort? Heb jij recente en relevante werkervaring die gelieerd is aan onze branche Hospotality/Leisure? Ben jij momenteel verantwoordelijk voor een grote span of control, P&L en eindverantwoordelijk voor meerder afdelingen of een bedrijfstak? Lees dan snel verder, want bij Center Parcs voor ons park Zandvoort hebben wij de vacature:

 

General Manager park Zandvoort 

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering op ons park Zandvoort. Denk hierbij aan alle facetten van parkresultaten tot het operationeel beheer. De vernieuwingen op ons park zijn in volle gang. Van A tot Z, van cottages tot de glijbanen in het subtropisch zwemparadijs waar jij verantwoordelijk voor bent. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de uitrol van het LEAN Management project. Met jouw visie op de kracht, eigenheid en de toekomst van ons mooie park weet jij als geen ander onze medewerkers te inspireren, coachen en uit te dagen tot de beste service en resultaten! Jouw voornaamste taak is om de vooraf met de Operations Director overeengekomen financiële, kwalitatieve en sociale parkresultaten te realiseren waarbij je gebruik maakt van de expertise van onze medewerkers en middelen. Hierin ben je bevoegd alle maatregelen en beslissingen te treffen welke je noodzakelijk acht, uiteraard binnen de beperkingen welke de wet, CAO en interne Center Parcs richtlijnen en procedures stellen. Het is belangrijk dat je in jouw rol de verantwoordelijkheid van het ondernemen op je neemt, binnen de eerder genoemde kaders.

 

Je integreert en je bent de schakel tussen verschillende sectoren, verbindingsofficier naar de directie en stafdiensten, het aanspreekpunt voor externe instanties, maar bovenal gastheer voor zowel de gasten als onze medewerkers. Gastheerschap gaat jou goed af! Zo onderhoud je het contact en werk je samen met de gemeente en diverse partners. Je draagt zorg voor het onderhoud van de gebouwen en installaties voor de veiligheid, continuïteit en attractiviteit voor onze gasten en medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor onze 280 collega’s, 426 cottages en 114 hotelkamers en suites: samen met jouw team zorg je voor een onvergetelijke vakantie voor onze gasten waarin zij nieuwe herinneringen maken met hun geliefden!

 

In jouw rol als General Manager geef je leiding aan het park MT en jouw secretaresse. Het MT van Park Zandvoort bestaat uit de Technical Manager, Housekeeping Manager, Operations Manager, Manager Safety & Pool, Sales Manager, Finance Manager en HR Manager. Je ontvangt leiding van de Country Operations Director NL.

Aantal uur per week

38

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

Wat zijn jouw bijkomende taken en verantwoordelijkheden?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van exploitatie-, investeringsbudget- en onderhoudsvoorstellen van het park. Ook ben je verantwoordelijk voor de naleving van het veiligheids-, milieu- en arbobeleid zoals omschreven in de zeven SH&E management systemen. Om deze kennis up-to-date te houden volg je opleidingen / trainingen welke door Center Parcs worden aangeboden (o.a. e-learnings).
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid zoals, onder andere het voeren van beoordeling- en functioneringsgesprekken en de selectie van nieuwe medewerkers conform de gegeven richtlijnen en onderhoudt het contact met de park OR. Daarnaast adviseer je de directie (on)gevraagd over alle zaken betreffende het beleid of de uitvoering van het beleid van het park. 
 • Je vertegenwoordigt jouw park tijdens de GM vergaderingen en levert hier een beleidsmatige bijdrage in de optimalisering van de organisatie.

Wat bieden wij ?

 • Een marktconform salarispakket met goede secundaire voorwaarden waaronder een bonusregeling, een leaseauto, personeelspas en kortingen op vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Park Zandvoort - Zandvoort

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

6 tot 10 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur in bedrijfskundige richting.
 • Je hebt minimaal 5 jaar en maximaal 10 jaar recente en relevante werkervaring met een vergelijkbare span of control, operationele focus en eindverantwoordelijkheid in een commerciële omgeving.
 • Het is belangrijk dat je weet wat mensen beweegt. Actuele kennis op het gebied van bedrijfseconomie, leisure/hospitality en/of managementorganisatie heeft onze voorkeur.
 • Je bent fulltime beschikbaar met de flexibiliteit tot het werken in weekenden, avonduren en op feestdagen (duty diensten) en bent woonachtig in regio Zandvoort (maximaal één uur reistijd).
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre.

 

Als General Manager beschik je over een opvallende mentale lenigheid waardoor je het overzicht weet te bewaren. Jij empowert onze managers en teamleden door het geven van oprechte erkenning. Jij weet op het juiste moment van rol en perspectief te wisselen. Je bent betrokken bij jouw team, support waar nodig en bent een stabiele en betrouwbare factor. Naast alle werkzaamheden ben jij je te allen tijde bewust van de belangrijkste veiligheidsrisico’s op het park en neem je hierin een proactieve houding.

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Expert - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Is dit de vacature voor jou?

Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button!

 

Wil je eerst meer informatie over de functie General Manager park Zandvoort? Wij vertellen je er graag meer over! Hiervoor kan je contact opnemen met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!