Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

EXTRA Schoonmaak medewerker Market Dome Center Parcs De Haan


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3228  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Schoonmaak

Contract type

Extre BE only

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

EXTRA Schoonmaak medewerker Market Dome Center Parcs De Haan

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van onze Center Parcs familie? Wil jij je steentje bijdragen aan een unieke beleving voor onze gasten?

JA? Dan kan je dit doen door onze nieuwe collega te worden als

 

Schoonmaak Medewerker

bij de afdeling Housekeeping

 

in de Aqua Mundo van Center Parcs Park De Haan

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat het vak als Schoonmaak Medewerker (Huishoudelijke dienst – referentiefunctie 501) bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s en krijg je te horen wie jouw praktijkbegeleider is die je alle kneepjes van het vak gaat leren de komende weken. Nu je onderdeel uitmaakt van een team van Schoonmaak Specialisten hebben jullie de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat de gasten ontvangen worden in een prima verzorgde Aqua Mundo, het subtropisch zwemparadijs van ons park.

Deze belangrijke taak onderschatten wij niet, want als Schoonmaak Medewerker ben jij het visitekaartje van Center Parcs is en ben jij onderdeel van de vakantiebeleving van onze gasten. Hoe leuk is dat?

Je gaat leren om zelfstandig deze taak te volbrengen door het uitvoeren van verschillende schoonmaakwerkzaamheden volgens onze methode. Om een Schoonmaak Specialist te zijn gaan wij jou ook leren om oog voor detail te hebben. Er kan namelijk iets defect zijn, jij ziet en merkt dat en geeft dit door aan de collega’s zodat zij dit defect kunnen verhelpen.

Aantal uur per week

18

Wat bieden wij ?

Ben jij enthousiast? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten.

Jij als onze nieuwe Schoonmaak Medewerker:

- Start met een bruto uurloon van € 12,15.

- Naast de standaard arbeidsvoorwaarden ontvang je ook een Personeels-voordeelpas. Hiermee ontvang je verschillende kortingen op onze Sunparks- en Center Parcs parken en kan je bijvoorbeeld ook gratis zwemmen in Aqua Mundo.

Jouw werk en inzet als Schoonmaak Medewerker waarderen wij enorm en willen wij belonen. Dit doen wij graag door iets gezelligs te doen met elkaar. Er zijn dan ook verschillende activiteiten die wij organiseren; introductie nieuwe medewerkers, bowlen met collega's, After Summer feestje , personeelsfeesten, etc. waar jij natuurlijk van harte voor bent uitgenodigd.

Ons park is prachtig vernieuwd en heten sinds mei 2020 Center Parcs De Haan (voorheen Sunparks De Haan)

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Haan aan zee - De Haan

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

NVT

Minimaal aantal jaren werkervaring

Niet ingevuld

Competenties

De ploegen die de Aqua Mundo onderhouden beginnen vroeg en werken ook 's avonds en in het weekend. Je bent dus bereid om vroeg of laat te werken en ook in het weekend. Het is belangrijk dat je gevoel hebt voor orde en netheid en dat je gastvrij bent. We vragen dat je zelfstandig en in teamverband kan werken en daarnaast fysiek van aanpakken weet.

Het is warm in de Aqua Mundo. We zoeken mensen die goed presteren in een eerder warme omgeving.

Talen

  • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)
  • Frans (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)