Pause
Lesen
Wenn Sie fortfahren, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies zum Zweck der Authentifizierung und Hinzufügung von Favoriten. Weitere Informationen
Suche nach Stellenangeboten PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Bijbaan Sports M/V


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3618  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Entertainment

Contract type

Jobstudent / Hulpkracht

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Bijbaan Sports M/V

Functieomschrijving

Center Parcs Het Heijderbos is per direct op zoek naar hulpkrachten voor de afdeling Adventure sports.


Functie-inhoud

De afdeling Adventure Sports begeleidt de verschillende activiteiten die door Center Parcs worden aangeboden, zoals wild water rafting, zip wire, handboogschieten, klimmen, laser battle en paintball.

Als hulpkracht Adventure Sports ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie van deze activiteiten. Uiteraard voorzien wij je van de benodigdheden, zal je getraind worden in het begeleiden van de activiteiten en zorgen wij ervoor dat je dit in een veilige omgeving kunt doen. Jij maakt de gasten enthousiast en zorgt ervoor dat de activiteit veilig verloopt. Coachen zit in jouw DNA en met jouw positieve en sportieve karakter ben jij een essentiële waarde voor het succes van de afdeling Adventure Sports bij Center Parcs Het Heijderbos. 

 

Aantal uur per week

4,5

Wat bieden wij ?

Naast een hele leuke werkplek met enthousiaste collega’s en leuke gasten, ontvang je als hulpkracht bij de afdeling Adventure Sports een contract voor een jaar (met mogelijkheid tot verlenging) met een gemiddelde omvang van 19,5 uur per maand. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ligt tussen de €5,65 en €11,29 bruto).

Daarnaast heeft Center Parcs interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een personeelsvoordeelpas waarmee je onder andere gratis gebruik kunt maken van het zwembad en diverse andere faciliteiten.

 

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Het Heijderbos - Heijen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

Student

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Competenties

Wie ben jij?

Je vindt gasten een super vakantie bezorgen met behulp van jouw kwaliteiten het leukste wat er is! Bekendheid met de Duitse en Engelse talen is een pre, want onze gasten zijn van verschillende nationaliteiten. 

Verder

  • Ben je als hulpkracht in de weekenden op zaterdag en/of zondag beschikbaar.
  • Staan gastgerichtheid, enthousiasme en verantwoordelijkheid bij jou hoog in het vaandel.
  • Heb je affiniteit met (outdoor) sport.

 

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Marjon Jacobs

Telefoonnummer Recruiter

0485-496711

Email Recruiter

werkenbijhetheijderbos@groupepvcp.com