Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Technical Manager Center Parcs Erperheide


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).  

Referentie

2020-3352  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Onderhoud

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Technical Manager Center Parcs Erperheide

Functieomschrijving

Ben jij een technisch onderlegde people manager met sterke inhoudelijke ervaring? Beschik jij over een bachelor diploma en 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring? En ben jij daarnaast op zoek naar een uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij bij Center Parcs op zoek naar jou! Wij hebben op ons park Erperheide een vacature voor:

 

Technical Manager Center Parcs Erperheide

 

Gaan jouw handen jeuken van de berichten die je hebt gelezen over de refurbishment van onze parken?! Dan heb je geluk, want vanaf mei 2020 is Erperheide aan de beurt en maak jij als manager deel uit van dit grootse project! Als technische duizendpoot, komen in deze periode de verbouwing van de cottages, centrale faciliteiten en nog veel meer aan bod. Niet alleen het refurbishment project houdt ons bezig, maar ook LEAN management projecten, waar jij jouw waardevolle bijdrage aan levert.

 

Als Technical Manager maak je deel uit van ons management team en ben je specialist op het gebied van de juiste uitvoering en het beleid van de technische dienst en groenvoorzieningen op het park. Je stemt met verschillende afdelingen de planning voor de uitvoering van werkzaamheden van operationeel onderhoud aan het park af. Ook adviseer je de General Manager omtrent groenvoorziening, civiele infrastructuur en de technische vervanging en revisie. Jij weet precies welke specialist je waarvoor nodig hebt en schakelt deze tijdig in. Ook zie je toe op de waarborging van de veiligheids-  en kwaliteitsnormen en de juiste uitvoering van het energiebeleidsplan. In de dagelijkse gang van zaken en projecten stel je de juiste prioriteiten en breng je structuur aan, maar deel je bovenal jouw kennis met jouw team om verder te groeien. Je initieert verbetervoorstellen, bent verantwoordelijk voor het gestelde onderhoudsbudget en zorgt voor een korte en lange termijn planning om ons mooie park te onderhouden.

 

Natuurlijk doe je dit niet alleen en heb je een enthousiast team om het beoogde resultaat neer te zetten. Je geeft direct leiding aan de Floormanager Technische Dienst en de Flormanager Groendienst, welke samen leidinggeven aan ca. 40 medewerkers. Daarnaast stuur je de Technical Coördinator en de medewerkers van Technical Support aan, die zich vooral bezig houden met externe leveranciers, contracten en voorraadbeheer. Je rapporteert direct aan de General Manager en bent samen met de andere MT-leden verantwoordelijk voor de zogenoemde duty-diensten op het park. Ondanks jouw betrokkenheid bij de dagelijkse gang van zaken, weet jij de deadlines te bewaken!

 

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een mooie en technisch interessante managementrol in een unieke omgeving. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en de teams waaraan je leiding geeft hebben een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt als Technical Manager jouw stempel drukken op het succes van Erperheide. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket, met leuke  secundaire voorwaarden zoals gratis zwemmen, kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een aantrekkelijke groeps- en hospitalisatieverzekering.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs Erperheide - Peer

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over bachelor diploma in een technische richting.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring met een vergelijkbare span of control binnen een grootschalige (commerciële) onderneming.
 • Je hebt goede kennis van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde en ervaring met budgettering, financiële rapportages en projectmanagement.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pré.
 • Je kunt duty-diensten draaien; wat betekent dat je geregeld gedurende de weekenden aanwezig bent en ook late diensten (tot 23h) draait, waarbij je fungeert als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Ook vallen feestdagen onder de duty-diensten.
 • Tot slot ben jij woonachtig op max. een uur reisafstand van Peer en ben je flexibel qua werktijden.

Talen

 • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Kan jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie-eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je eerst meer informatie over de functie Technical Manager? Wij vertellen je er graag meer over. Hiervoor kan je contact opnemen met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!