Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

STUDENT Animatie Kids Club bij Center Parcs De Haan


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3233  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Entertainment

Contract type

Jobstudent / Hulpkracht

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

STUDENT Animatie Kids Club bij Center Parcs De Haan

Functieomschrijving

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat het vak als 

 

Jobstudent Animatie Kids Club

 

 (Mdw. Kids Club – referentiefunctie 603) bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s. Zij nemen je vanaf dag één mee in het verhaal van het verzorgen van het Kids Club programma. Dankzij de introductie voor medewerkers, “We are all Happy Family makers” en de tips van jouw praktijkbegeleider, voel je je heel snel klaar voor deze job.

Deze belangrijke taak onderschatten wij niet, want als Jobstudent Animatie Kids Club zorg jij ervoor dat het volledige Animatieteam het visitekaartje van Center Parcs is en ben jij onderdeel van een unieke vakantiebeleving van onze gasten. Hoe leuk is dat?

Je gaat zelfstandig entertainen. Je begeleidt en entertaint de kinderen en verricht ondersteunende activiteiten. Je houdt toezicht op de aanwezige kinderen, zonder dat zij dat merken, want zij zien jou enkel als die toffe student die met hen speelt, knutselt en die ze schminkt. Dankzij het programma dat jij voor ze opstelt en met ze uitvoert, bezorg je de kinderen hun droomvakantie.

Jij bent de Kids Club medewerker die terug te vinden is tussen de kinderen, je houdt het materiaal op orde en houdt de werkruimten netjes, ook bestel je op tijd de nodige materialen en houd je de voorraad op peil. Je motiveert de kinderen om mee te doen aan de verschillende activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en uitgave van geld. Je levert jouw bijdrage om het werk binnen de interne Milieuregels uit te voeren. Als medewerker Kids Club werk je heel nauw samen met het volledige Entertainment Team.

Liefst van al volg(de) jij een Bachelor Kleuteronderwijs en als je naast de Nederlandse taal nog een mondje Frans, Duits of Engels spreekt, komt dat goed van pas in jouw job. Heb je al enige ervaring als entertainer? Prima!, Wij leren je het ook heel graag aan.

Ben jij enthousiast? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten.

We bieden een uitdagende en zeer afwisselende vakantiejob aan waarmee je een prima start kunt maken naar je verdere carrière in de wereld van de Entertainment. Zo’n vakantiejob staat supergoed op je CV!

Aantal uur per week

15

Wat bieden wij ?

Werken bij Center Parcs Europe (Centerparcs, tot 1/5/2020 Sunparks) betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Al bijna 50 jaar zorgen onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een dynamische, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.

Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan we iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van ‘echt even samen’ te laten beleven. Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij bijdragen aan een geweldige vakantie voor onze gasten? Join us!

Naast de standaard arbeidsvoorwaarden ontvang je ook een Personeelsvoordeelpas. Hiermee ontvang je verschillende kortingen op onze Sunparks- en Center Parcs parken en kan je bijvoorbeeld ook gratis zwemmen in de Aqua Mundo met jouw gezin.

Jouw werk en inzet als medewerker Kids Club waarderen wij enorm en willen wij naast een goed salarispakket belonen. Dit doen wij graag door iets gezelligs te doen met elkaar. Er zijn dan ook verschillende activiteiten die wij organiseren; introductie nieuwe medewerkers, bowlen met collega's, After Summer feestje , personeelsfeesten, etc. waar jij natuurlijk van harte voor bent uitgenodigd.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Haan aan zee - De Haan

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

NVT

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Competenties

Opleiding A1 kleuteronderwijs
Kennis van de Nederlands, Franse, Duitse en Engelse taal is een plus
Creatief
Plichtsbewust en op een verantwoorde wijze met kinderen kunnen omgaan

Talen

  • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)
  • Frans (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)
  • Engels (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)