Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi Pierre & Vacances Center Parcs (PVCP)

Stagiair(e) Meeting & Events Center Parcs Park Zandvoort


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2023-9434  

Functiebeschrijving

Functie

Vacatures op onze parken - Management park

Contract type

Stage

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Stagiair(e) Meeting & Events Center Parcs Park Zandvoort

Functieomschrijving

 

Wie zoeken wij?

Jij bent die sprankelende persoonlijkheid met een commerciële drive. Als aanbieder voor korte vakanties, zijn wij bij 98% van alle Nederlanders bekend. Aan jou de mooie opdracht om samen met het team, een deel van dit percentage ook bekend te maken met ons zakelijke product!

 

Je bent werkzaam op de afdeling Meetings & Events op Park Zandvoort. De afdeling is verantwoordelijk voor korte zakelijke verblijven, het Business Center met vergaderzalen, lang verblijf in de cottages en events zoals de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix.

 

Je zorgt er samen met het team voor dat deals gesloten worden en je bent ook betrokken bij het verdere verloop van het proces. Je bent van het moment van aanvraag tot aan de aftersales betrokken. Niet is leuker dan een gast een wow beleving te bezorgen! Om bekend te raken met ons unieke product en deze goed te kunnen verkopen, heb je regelmatig contact met andere afdelingen zoals: Albron, Revenu Management, Sales hoofdkantoor, Finance en de operationele afdelingen van het park.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goede begeleiding tijdens jouw stageperiode;
  • Ruimte om een stageopdracht uit te voeren;
  • Werken binnen een team met behulpzame en gezellige collega’s;
  • Gratis gebruik van de faciliteiten op het park (o.a. zwemmen & bowlen);
  • Stagevergoeding van € 433,33 per maand (op basis van 38 uur per week);
  • Mogelijkheid tot huisvesting.

Aantal uur per week

38

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Park Zandvoort - Zandvoort

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

Niet ingevuld

Competenties

 

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

Volg jij op dit moment een HBO studie in de richting tourism- of hospitality management en beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal goed? Ben jij beschikbaar vanaf september. voor een stage van minimaal 20 weken? Binnen ons kleine team zoeken wij naar een echte teamspeler met hands-on mentaliteit die makkelijk contact maakt met (toekomstige) opdrachtgevers.  Wij vinden het belangrijk dat je proactief, assertief en gedreven bent. Herken jij jezelf in deze competenties en kan jij niet wachten om ons team te versterken? Solliciteer dan snel!

Voor vragen mag je ook altijd telefonisch contact opnemen: 06-57508755 of 023-5741124.