Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Stage Inkoop bij Center Parcs


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).  

Referentie

2020-3122  

Functiebeschrijving

Functie

(Head)Office functies - Inkoop

Contract type

Stage

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Stage Inkoop bij Center Parcs

Functieomschrijving

Wil jij graag stage lopen bij een groot internationaal bedrijf en jouw kennis op het gebied van inkoop vergroten? Tijdens de stage Inkoop wordt jij van A tot Z meegenomen in het inkoopproces en krijg jij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een echte professional. Je krijgt een divers takenpakket met de nodige verantwoordelijkheid. Klinkt dit interessant? Dan zijn wij vanaf september 2020 op zoek naar jou!

 

Wat maakt onze stage zo bijzonder?

Tijdens deze stage zal je aan het werk gaan in een gemotiveerd en hardwerkend team. De afdeling is verantwoordelijk voor diverse inkooponderzoeken voor de verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten op de parken in Nederland, België en Duitsland. Daarbij wordt gekeken naar welke producten en diensten nodig zijn voor de desbetreffende projecten.

 

Tijdens de voorbereiding van een project wordt nagegaan welke potentiële aanbieders er voor bepaalde producten en/of diensten op de markt aanwezig zijn en bij welke aanbieder deze tegen de beste voorwaarden kunnen worden ingekocht. In de fases van het specificeren, selecteren en contracteren krijg je verschillende verantwoordelijkheden. Hierbij mag je denken aan het vastleggen en documenteren van specificaties, het voorbereiden en uitsturen van offerteaanvragen, het opvolgen en analyseren van offertes tot het adviseren van het team.

 

Verder help je bij het opstellen van een budgetanalyse en het opvolgen, aanpassen en/of uitbreiden van een gedetailleerde projectplanning. Daarnaast vervul je eveneens verschillende kantoorwerkzaamheden zoals leveranciers telefonisch te woord staan, e-mailberichten beantwoorden, onkostennota’s opstellen, boekingen maken voor trein- en vliegtuigreizen, overnachtingen. Bij al je werkzaamheden krijg je ondersteuning van een ervaren team, die jou graag helpen om te groeien in het vakgebied!

 

Wat is voor ons belangrijk?

Een match met ons team en interesse in inkoop. Naast een persoonlijke klik, is het voor ons belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt:

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede kennis van Microsoft Office met in het bijzonder: Word, Outlook, Excel en PowerPoint.
 • Je hebt oog voor detail, werkt goed zelfstandig en gaat proactief te werk.
 • Je bent nieuwsgierig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben:

 • Een goede stagevergoeding.
 • Kortingsacties op boekingen en activiteiten op onze parken om het échte Center Parcs gevoel te ervaren.
 • Een ongekend goede en informele werksfeer met collega’s vol passie voor het vakgebied.
 • Een stage bij één van de leukste vakantieaanbieders in Europa.
 • Een uitdagende periode waarin jij je zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelt en waarbij wij samen kijken naar een passende (school)opdracht.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs Erperheide - Peer

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Talen

 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)
 • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Kirsten van Oers

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Join us!

Kan jij niet wachten om je aan te sluiten bij ons team? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet! 

 

Opleiding:            HBO Facility Management, Logistiek en Economie, Commerciële Economie, Business & (Office) Management of gerelateerd

Start datum:         Vanaf september 2020

Duur stage:       20 weken, vier à vijf dagen per week operationeel meewerken

Soort stage:        Meewerkstage

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kirsten van Oers, Stagiaire Recruitment, via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of +31 (0) 10 49 89 830.