Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Stage Front Office Cycle Center


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3183  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Cycle Center

Contract type

Stage

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Stage Front Office Cycle Center

Functieomschrijving

Voor ons Cycle Center zijn wij op zoek naar stagiaires die voor hun opleiding een stage bij de Front Office moeten lopen.

 

Wat ga je doen bij het Cycle Center?

 

Het Cycle Center van Center Parcs De Eemhof is naast het aankomstgebouw het centrale en druktste punt op De Eemhof. Zoals de naam al aangeeft verhuren wij hier allerlei soorten en maten fietsen, maar ook golfkarren, Segways/ Ninebots, Eletrische Scooters en Steps (inclusief instructie geven), Fun bikes, Kids Safari Jeeps, bemannen wij de Kids Haven en is er een klein Retail assortiment dat verkocht wordt. In totaal heeft het Cycle Center ongeveer 1400 items om te verhuren en verkopen wij in het Cycle Center bijna 600 vishengels per jaar.

 

Naast deze dagelijkse verhuur (inclusief administratieve handelingen) en verkoop werkzaamheden, komen veel gasten naar het Cycle Center om informatie te vragen over uiteenlopende zaken en om activiteiten, faciliteiten, restaurants en excursies te reserveren en te boeken.

 

Kortom; niet een standaard receptie, maar een zeer afwisselende en dynamische werkplek voor studenten die wel een Front Office stage moeten lopen, maar het niet zien zitten om de hele dag achter een balie te zitten of te staan.

 

Aantal uur per week

38

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Eemhof - Zeewolde

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

MBO/A2

Minimaal aantal jaren werkervaring

Niet ingevuld

Competenties

Jij volgt een opleiding waarbij er een Front Office stage gelopen moet worden.

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Henny Dekker

Telefoonnummer Recruiter

036-5229103

Email Recruiter

werkenbijdeeemhof@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Heb jij interesse? Stuur ons dan een mail met de periode van jouw stage, het totaal aantal uren dat je stage moet lopen en een CV met o.a. jouw talenkennis.

Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 036-5229113.