Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Stage Corporate Retail Management bij Center Parcs


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3145  

Functiebeschrijving

Functie

(Head)Office functies - Sales marketing - Marketing

Contract type

Stage

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Stage Corporate Retail Management bij Center Parcs

Functieomschrijving

Wil jij graag meer leren over het retail non-food vak binnen een groot en internationaal bedrijf? Dan is dit je kans! Vanaf september 2020 zijn wij op zoek naar een MBO niveau 4 stagiair die ons team komt versterken. Tijdens de stage ga je verschillende Center Parcs parken bezoeken en mag je mee naar verschillende leveranciers om ook echt de collecties te bekijken en te ervaren hoe het inkoopproces in zijn werk gaat! Daarnaast ben jij werkzaam op ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Samen met de retail- en floor managers zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt. Klinkt dit interessant? Dan zien wij graag jouw cv en motivatie!

 

Wat maakt onze stage zo bijzonder?

Het Retail team is verantwoordelijk voor alle non-food shops op onze parken in Europa. Zo help je bij de verwerking van orders in ons POS-systeem, zodat de parken de verschillende non-food producten kunnen verkopen. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van verschillende rapportages op gebied van omzet, kwaliteit en ontwikkeling en help je de Retail Manager om de shop-beleving op de parken nog verder te verbeteren! Aan de hand van jouw getoonde inzet wordt er gekeken naar nog meer passende uitdagingen en opdrachten. Als collega op onze retail afdeling krijg je verschillende verantwoordelijkheden. Zo wordt jij het aanspreekpunt voor alle retail floormanagers op onze parken in Europa en zal jij inkooporders in het POS/kassa-systeem invoeren, verwerken en controleren.

 

Daarnaast zal jij ondersteuning bieden bij het monitoren van behaalde resultaten, zowel financieel als kwalitatief. Ook het maken van verschillende presentaties en verschillende administratieve werkzaamheden behoren tot jouw taken pakket. Denk aan het uitwerken van een reisplanning, het opstellen van rapportages en verschillende handleidingen doornemen. Om de juiste kennis en ervaring op te doen tijdens jouw stage, zal je van A tot Z meegenomen worden in het retailproces. Het bezoeken van leveranciers en het langsgaan op verschillende Center Parcs parken in onder andere Nederland, België en Duitsland, geeft jou alle nodige input om jouw stage tot een succes te brengen!

 

Wat is voor ons belangrijk?

Een match met ons team en interesse in retail. Naast een persoonlijke klik, is het voor ons belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt:

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans en Duits is een pré.
 • Goede kennis van Microsoft Office met in het bijzonder: Word, Outlook en Excel.
 • Je hebt affiniteit met cijfers.
 • Je werkt gestructureerd en secuur. Ook kan jij goed zelfstandig te werk gaan.
 • Je werkt resultaatgericht en houdt van aanpakken.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Natuurlijk is het voor jou belangrijk wat wij naast onze uitdagende stage te bieden hebben:

 • Een goede stagevergoeding.
 • Kortingsacties op boekingen en activiteiten op onze parken om het échte Center Parcs gevoel te ervaren.
 • Een ongekend goede en informele werksfeer met collega’s vol passie voor het vakgebied.
 • Een stage bij één van de leukste vakantieaanbieders in Europa.
 • Een uitdagende periode waarin jij je zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelt en waarbij wij samen kijken naar een passende (school)opdracht.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Capelle

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

MBO/A2

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Kirsten van Oers

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Join us!

 

Kan jij niet wachten om je aan te sluiten bij ons team? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet!  

 

Opleiding:             MBO niveau 4 Management Assistant, Retail (Manager), Administratie of gerelateerd

Startdatum:          Vanaf september 2020

Duur stage:          Minimaal 20 weken, 5 - 4 dagen per week meewerken (mogelijkheid tot een jaar)

Soort stage:         Meewerkstage

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kirsten van Oers, Stagiaire Recruitment, via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of +31 (0) 10 49 89 830.