Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Sales Support MICE België (18 uur)


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en bezit een echte ondernemersgeest? Bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep bieden we je een werkomgeving waarin jouw ideeën echt een verschil kunnen maken. Werk mee aan de ontwikkeling van de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme met een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers met verschillende achtergronden.   

Referentie

2020-3420  

Functiebeschrijving

Functie

(Head)Office functies - Sales marketing - Sales

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Sales Support MICE België (18 uur)

Functieomschrijving

Heb je sales ervaring op het gebied van B2B/MICE binnen een internationaal bedrijf? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je het prettig zelfstandig te werken in een gezellig team? Lees dan snel verder, want bij Center Parcs op onze locatie Erperheide hebben wij de volgende vacature:

 

Sales Support MICE België (18 uur)

 

Als Sales Support B2B & Events ondersteun je de Sales Manager B2B/MICE en realiseer je de efficiënte communicatie tussen de klanten en onze interne afdelingen om de commerciële targets voor de Belgische B2B/MICE accounts te behalen!

 

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

 • Je hebt een ondersteunende rol in de interne communicatie met betrekking tot evenementen en MICE met klanten, leveranciers en onze parken.
 • Je hebt een coördinerende rol ten aanzien van de parken voor evenementen en MICE. Ook coördineer je ten aanzien van revenue management met betrekking tot het maken van offertes en het bepalen van een goede prijssetting van de B2B dossiers.
 • Je hebt nauw contact met het e-commerce team met betrekking tot de strategische projecten en aanvullingen, wijzigingen en uitingen van ons B2B/MICE aanbod.
 • Je volgt de offertes op (offertes aanvragen, managen uitgebrachte offertes en analyses) en coördineert het uitbrengen van offertes aan bedrijven.
 • Je voert actieplannen voor de ontwikkeling, cross selling offertes en projecten uit.
 • Je stelt marketing materialen als gadgets en promotiematerialen voor B2B/MICE op en volgt dit vervolgens op.
 • Je houdt je bezig met administratieve werkzaamheden met betrekking tot events en MICE en bereidt interne rapportages voor.

 

 

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je hebt 3 tot maximaal 5 jaar sales ervaring op het gebied van B2B/MICE binnen een internationaal bedrijf, bij voorkeur in de toeristische/hospitality branche.
 • Je beschikt over een Bachelor diploma in de richting van sales of vergelijkbaar.
 • Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt goede kennis van de Microsoft Office-pakketten als PowerPoint en Excel.
 • Je werkt regelmatig met social media kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram.
 • Je bent beschikbaar voor 18 uur, in overleg op vaste dagen.

 

Tevens kan je goed zelfstandig werken, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en commerciële focus. Wij zijn op zoek naar iemand met een hands-on mentaliteit die service gericht te werk gaat. Door jouw creatieve en nieuwsgierige houding kom jij met nieuwe ideeën om het sales B2B/MICE team te versterken! 

Aantal uur per week

18

Wat bieden wij ?

Een interessante rol in ons Sales Support team in België binnen een uniek internationaal bedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket, met leuke secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs Erperheide - Peer

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Frans (Goede kennis - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in deze vacature?

Kan jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je eerst meer informatie over de functie Sales Support MICE België? Wij vertellen je er graag meer over. Hiervoor kan je contact opnemen met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!