Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi Pierre & Vacances Center Parcs (PVCP)

Safety & Pool Manager


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2024-10945  

Functiebeschrijving

Functie

Vacatures op onze parken - Management park

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Safety & Pool Manager

Functieomschrijving

Ben jij een professional op het gebied van zwembaden, arbo en veiligheid? Vind jij gezondheid en millieu belangrijke onderwerpen? En heb jij affiniteit met de toeristische sector? dan hebben wij een functie die perfect voor jou past, namelijk de functie van Safety & Pool Manager bij Center Parcs Het Heijderbos.

Center Parcs Het Heijderbos is onderdeel van Pierre & Vacances. Met maar liefst 29 parken in 4 landen biedt Center Parcs het gehele jaar door unieke vakantie-ervaringen. Wij als "Happy Family Makers" hebben allemaal dezelfde missie: "Iedereen inspireren om een echte verbinding met de natuur te maken en met elkaar". Blije en zorgeloze medewerkers zorgen voor blije gasten en waanzinnige ervaringen.

In jouw rol draag je de zorg voor de veiligheid op het park en ben je verantwoordelijk voor het beleid, de kwaliteit, het budget en de optimale inzet van medewerkers in de Aqua Mundo en de Guest Service. Via jouw floormanagers geef je leiding aan circa 55 medewerkers van beide afdelingen. Als Safety & Pool Manager maak je onderdeel uit van het Management Team van ons park, ben je mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het totale park en ontvang je leiding van de General Manager.

Welke taken ga jij o.a. uitvoeren als Safety & Pool Manager?

 • Je bent verantwoordelijk voor het welbekende subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en de Guest Service;
 • Je coördineert, controleert en adviseert op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu; 
 • Je waarborgt de brandveiligheid, zwembad veiligheid en gezondheid van alle gasten en medewerkers;
 • Je leidt de interne bedrijfshulpverlening op ons park;
 • Je voert risicoanalyses uit en rapporteert de kerngetallen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu;
 • Je coördineert de taken op het gebied van CSR. Je stelt het CSR actieplan van het park op, uitgaande van de Center Parcs CSR strategie en ontwikkelt, coördineert en implementeert samen met collega's diverse CSR-activiteiten voor onze gasten en medewerkers.

 

Tijd voor actie!

Ben jij enthousiast geworden door het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel via onze button en wie weet word jij onze nieuwe collega?

Heb jij toch nog vragen aan de hand van de vacature of wil je graag meer te weten komen over Center Parcs? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: 06-82689619 (Whatsappen is natuurlijk ook mogelijk. Wij streven ernaar om je vraag binnen één werkdag te beantwoorden)

Mailadres: werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Wat bieden wij ?

 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier hebben hand-in-hand gaan;
 • Een salaris van tussen de €4.500 en €5.000 bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 10% Management bonus aan het einde van het jaar;
 • Een uitdagende managementrol binnen een unieke omgeving. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en het Safety & Pool team heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten;
 • Personeelspas: Met de personeelspas kunnen medewerkers en gezinsleden gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Center Parcs en Sunparks parken;
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Het Heijderbos - Heijen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring in een gelijkwaardige functie;
 • Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Duits is een pre;.
 • Je bent beschikbaar voor duty-diensten: gedurende weekenden, ongeveer één keer per 5 à 6 weken en gemiddeld twee late diensten per maand ben je aanwezig op het park en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Ook feestdagen vallen hieronder;
 • Je hebt goede kennis van MS Office;
 • Je bent communicatief, cijfermatig, analytisch, kwaliteit gericht en probleemoplossend;
 • Je bent dan wel komt op korte termijn in het bezit van Middelbare Veiligheidskunde, Waterbehandeling, BHV Coördinator, EHBO en reanimatie diploma’s;
 • Je bent woonachtig op maximaal een uur reisafstand van Heijen en flexibel qua werkdagen en werktijden. Telefonisch ben je te bereiken in noodgevallen.

 

Bij Center Parcs omarmen we de diversiteit van onze medewerkers, die van invloed is op hun dagelijkse activiteiten en handelingen.

Ongeacht ras, etniciteit, geslacht, seksuele voorkeur, leeftijd, religie, fysieke eigenschappen of mentale vermogens, heten wij iedereen van harte welkom.