Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Manager Zwembad en Veiligheid Center Parcs De Huttenheugte


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3414  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Management park

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Manager Zwembad en Veiligheid Center Parcs De Huttenheugte

Functieomschrijving

Ben jij een professional met ervaring en affiniteit met zwembaden, arbo en veiligheid? Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een internationale, unieke en informele omgeving en jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan verder want bij Center Parcs is er een vacature voor een:

 

Manager Zwembad & Veiligheid Center Parcs De Huttenheugte

 

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het welbekende subtropische zwemparadijs de Aqua Mundo en de Guestservice op ons park. Je hebt een coördinerende, controlerende en adviserende rol op het gebied van veiligheid-, gezondheid- en millieurisico’s. Denk hierbij aan het uitbrengen van adviezen over het voorkomen van fraude, misbruik en diefstal op ons park. Je waarborgt de brandveiligheid, zwembadveiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers. Hiervoor heb je regelmatig contact met vakspecialisten en medewerkers op ons hoofdkantoor.

 

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid, het kostenbudget en de optimale inzet van medewerkers binnen jouw scope. Ook leid je de interne bedrijfshulpverlening op ons park en optimaliseer je de gastbenadering. Je voert risicoanalyses uit en rapporteert op kwartaalbasis kengetallen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu.

 

Je geeft leiding aan +/- 70 medewerkers, inclusief floormanagers werkzaam in de Aqua Mundo en Guestservice, maakt deel uit van het MT bestaande uit de Finance-, Operations-, Technical-, Housekeeping en HR Manager en je ontvangt leiding van de General Manager.

 

 

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een relevante bachelor diploma.
 • Je hebt minimaal 5 jaar en maximaal 10 jaar recente en relevante (leidinggevende) werkervaring.
 • Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent beschikbaar voor duty-diensten: gedurende weekenden, ongeveer één keer per 5 à 6 weken en gemiddeld twee late diensten per maand ben je aanwezig op het park en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Ook feestdagen vallen hieronder.
 • Je hebt goede kennis van MS Office. Goede kennis van Word en Excel is een must.
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van Middelbare Veiligheidskunde, Waterbehandeling, BHV Coördinator, EHBO en reanimatie diploma’s.
 • Tot slot ben jij woonachtig op max. een uur reisafstand van Dalen en flexibel qua werkdagen en werktijden: telefonisch ben je te bereiken in noodgevallen. Ook ben je 38 uur beschikbaar.

 

Wij zijn op zoek naar een Manager Zwembad en Veiligheid welke beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast en kwaliteitsgericht en vormt het punt van vertrouwen voor zowel onze medewerkers als gasten. Je werkt kostenbewust en bent cijfermatig en analytisch ingesteld.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een uitdagende managementrol binnen een unieke omgeving. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en het Safety & Pool team heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt jouw stempel drukken op het succes van ons park De Huttenheugte. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden waaronder kortingen op activiteiten en vakanties.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen. Om de functie zo goed mogelijk te kunnen bekleden krijg je zowel intern als extern de nodige aanvullende trainingen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede informele werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Huttenheugte - Dalen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

 

Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je meer informatie over de functie Manager Zwembad en Veiligheid op ons park De Huttenheugte? Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!