Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Project Inkoper / Purchaser BNG bij Center Parcs


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en bezit een echte ondernemersgeest? Bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep bieden we je een werkomgeving waarin jouw ideeën echt een verschil kunnen maken. Werk mee aan de ontwikkeling van de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme met een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers met verschillende achtergronden.   

Referentie

2020-3489  

Functiebeschrijving

Functie

(Head)Office functies - Inkoop

Contract type

Tijdelijk contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Project Inkoper / Purchaser BNG bij Center Parcs

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als project inkoper / purchaser binnen een internationaal bedrijf? Heb jij 2 tot 5 jaar relevante werkervaring als inkoper binnen de bouw en affiniteit met de hospitality branche? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

 

Project Inkoper / Purchaser BNG

 

Als project inkoper / purchaser BNG (België, Nederland en Duitsland) ben je verantwoordelijk voor de  aanbestedingen t.b.v. investeerders/vastgoedpartijen voor de bouw van nieuwe parken en renovaties van bestaande parken in België, Nederland en Duitsland. Denk hierbij aan producten en diensten voor de cottages en centrale faciliteiten, van ruwbouw tot interieurafwerking en inrichting waarbij je onder andere betrokken bent vanaf de voorbereidingsfase tot en met de uitvoeringsfase.

 

Je integreert bekende marktgegevens zoals innovaties, industrialisatie van de bouw en technische optimalisaties en draagt bij aan de definitie van het vastgoedprogramma. Je stelt specificaties op, bent betrokken bij de voorbereiding van de planning en het beheer van de begroting en strategie ten aanzien van de aanbestedingen. Je gaat actief op zoek naar passende leveranciers, identificeert technische oplossingen en beoordeelt de kwalificatie van bedrijven. Het beheren en uitdagen van uitgevoerde analyses door de projectmanagementteams behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Met jouw kritische blik zoek je naar varianten, optimaliseer je services en controleer je de conformiteit van aanbiedingen en offertes. Ook het onderhandelen over kosten en planning pak gemakkelijk op. Jij zorgt ervoor dat alles is uitgezocht en dat bij een akkoord de aanbestedingen zoals overeengekomen worden uitgevoerd en gecontroleerd volgens de planning en de economische doelstellingen.

 

In jouw rol draag je de verantwoordelijkheid voor inkoopcategorieën met een regionale of Europese scope. Je bepaalt de strategie (refereren, systematische concurrentie, management van de leveranciersrelatie, etc.) en bekleed een adviserende rol richting collega project inkopers. Hiervoor heb je contact met diverse interne contacten waaronder Development, Construction, Legal, Risk, Operations, etc. en externe contacten. Je rapporteert direct aan de Procurement Manager Real Estate BNG. Tijdens de voorbereidingsfase van projecten integreer jij je in het projectteam onder leiding van de Program Manager Development en in de uitvoeringsfase onder leiding van de Project Manager. Externe contractanten zoals architecten en ontwerpbureaus zijn eveneens onderdeel van het projectteam.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een uitdagende inkooprol binnen een unieke omgeving. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en jouw team heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt als Project inkoper / purchaser jouw stempel drukken op het succes van Center Parcs. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket met leuke secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Kempervennen - Westerhoven

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een bachelor of master diploma in relevante richting.
 • Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Zeer goede kennis van de Duitse taal heeft onze voorkeur.
 • Je hebt minimaal 2 jaar en maximaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een commerciële omgeving. Je beschikt over een technische achtergrond en hebt jouw werkervaring opgedaan binnen de bouw.
 • Tot slot ben jij woonachtig op maximaal een uur reisafstand van Westerhoven, Nederland. Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar.

 

Wij zijn op zoek naar een collega met een nieuwsgierige, proactieve en kritische houding. Je werkt het prettigste in een dynamische omgeving waar jouw leiderschapskwaliteiten tot zijn recht komen. Je bent analytisch sterk, werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Samen met de diverse teams werk je goed samen, je hebt goede sociale vaardigheden en schakelt gemakkelijk tussen diverse organisatielagen.

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)
 • Duits (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je meer informatie over de functie Project inkoper / purchaser? Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!