Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi Pierre & Vacances Center Parcs (PVCP)

Medewerker wellness M/V


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2023-9859  

Functiebeschrijving

Functie

Vacatures op onze parken - Zwembad

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Medewerker wellness M/V

Functieomschrijving

Center Parcs De Haan is een vakantie resort waar sfeer en gezelligheid belangrijk is. Hiervoor zijn we op zoek naar een Medewerker Wellness . Heb je hierin ervaring of zoek je een nieuwe uitdaging! Aarzel dan niet en solliciteer snel.

Aantal uur per week

30,40

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs Park De Haan - De Haan

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

Middelbare school

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

IT vaardigheden

  • Samenwerkend
  • Flexibel
  • Klantgericht
  • Onafhankelijk
  • Sociaal
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Intrinsiek gemotiveerd

Competenties

Je haalt de gast voor de verzorging op aan de receptie en begeleidt hen naar de wellness ruimte. Hier wordt de gereserveerde massage of gelaatsverzorging gegeven (de speciale verzorgingen worden bij de inwerkingsdag aangeleerd). Je behandelt hen op zelfstandige wijze en na de verzorging breng je de gast terug naar de receptie.

Je zorgt voor een nette wellnessruimte, je reinigt de massagetafels en werkmateriaal, vult de producten en linnengoed aan en zorgt ervoor dat alles er altijd hygiënisch en netjes uitziet.

Je bent flexibel in het werkrooster, dit is een vakantiesector en het kan druk zijn op bepaalde momenten en minder druk op andere.

De dag zelf kunnen er steeds verzorgingen bijkomen en je bent dus flexibel in het netjes houden van de wellnessruimte als overschakelen naar een verzorging en omgekeerd.

Je ultieme doel is om de gasten een aangename wellness-ervaring te laten beleven op vakantie.