Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi Pierre & Vacances Center Parcs (PVCP)

Medewerker Market Dome Schoonmaak gezocht bij Port Zélande!


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2024-10855  

Functiebeschrijving

Functie

Vacatures op onze parken - Schoonmaak

Contract type

Tijdelijk contract

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Medewerker Market Dome Schoonmaak gezocht bij Port Zélande!

Functieomschrijving

Medewerker Market Dome Schoonmaak gezocht bij Port Zelande!

 

Kom jij in werken in vakantiesfeer? 

 

Wat is er mooier dan een vakantiegevoel, tijdens je werk?! Welkom bij Center Parcs, Nederlands bekendste vakantieparken, midden in de natuur. Wij zoeken collega’s die net als wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben en die zich graag blijven ontwikkelen. Maak deel uit van de Center Parcs Familie en kom erachter wat werken in de recreatiebranche voor jou kan betekenen.

 

Op ons mooie park aan de kust zorgen wij dagelijks met veel enthousiaste medewerkers voor een glimlach bij onze gasten. De medewerkers zijn onderverdeeld in hechte en gezellige teams. Teams waar je op kunt bouwen, van kunt leren en elke klus mee klaart. Zo ook het team Centrum Schoonmaak die verantwoordelijk is voor de schoonmaak van alle gebouwen op het vakantiepark.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Schoonmaak ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van al de gebouwen op het park. Dit betekent dat je de ene dag kan werken in het subtropische zwemparadijs de Aqua Mundo en de andere dag in de Market Dome of op de camping. Geen dag dus hetzelfde! Dit doen wij volgens een 7-daags rooster waarin wij werken met ochtend- en middagdiensten, waarbij we zoveel mogelijk kijken naar jouw wensen. De ochtenddienst is van 6 tot 10 uur in de morgen. Je bent dus lekker vroeg klaar en kunt van de verdere dag gaan genieten! De middagdienst start om 12 uur tot 20 uur. 

 

Wat zoeken wij?


Wij zoeken enthousiaste en gastvrije collega's die deel wil uitmaken van ons gezellige team. Iedere dag is anders bij Port Zelande! Je houdt van afwisselend werk en gaat met een voldaan gevoel naar huis als alles netjes en schoon is. Daarnaast zoeken wij iemand die:

 

· Minimaal 10 uur per week beschikbaar is en maximaal 32 uur per week.                · Flexibel inzetbaar is volgens een 7-daags rooster. Je werkt 2 weekenddiensten per maand. 
· Beschikt over eigen vervoer.
· Een vroege vogel is. De ochtenddienst start om 06:00 uur.                                               · Doorzettingsvermogen en oog voor kwaliteit heeft, stressbestendig is en een beetje spierkracht heeft om de schoonmaak machines te bedienen. 

 

Aantal uur per week

20

Wat bieden wij ?

Een baan in vakantiesfeer waar je met plezier naartoe gaat. Wij werken in kleine hechte teams waarbij werkplezier en samenwerken bovenaan staat. Ook bieden we jou:

 

- Een jaarcontract van 10 uur tot 32 uur per week. (dit is bespreekbaar tijdens je sollicitatiegesprek). Geef aan wat jouw mogelijkheden zijn! Na 1 jaar contract krijg je een onbepaalde tijd contract. 

- Gratis zwemmen in de Aqua Mundo voor jou en je gezin

- 20% korting op aankopen in de Shops en boekingen bij Center Parcs en Sunparks 

- Elke jaar leuke activiteiten zoals een personeelsfeest, kerstpakket en kerstborrel & sinterklaasfeest! 

- Zorgboog: gratis naar de fysio op je werk! Aanbod van dieetcoach, health coach, stoppen met roken en budget coach. Alles voor een vitale en gezonde medewerker! 

 

Heb je interesse in deze vacature?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar: werkenbijportzelande@groupepvcp.com

 

Heb je vragen? 

Stuur dan een appje naar 06-21710993

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Port Zélande - Ouddorp

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

Middelbare school

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Rijbewijs

Ja

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Agnes Kievit

Telefoonnummer Recruiter

0111-674858

Email Recruiter

werkenbijportzelande@groupepvcp.com