Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Medewerker Housekeeping M/V


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3075  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Schoonmaak

Contract type

Tijdelijk contract

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Medewerker Housekeeping M/V

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar baan voor 10 uur in de week en wil je verzekerd zijn van deze uren? Vind je het leuk om in een team te werken waarbij men naar elkaar omkijkt en vind je het niet erg om hard te werken? Lees dan snel verder!  

 

Center Parcs De Huttenheugte

Bij Center Parcs willen wij onze gasten een optimale vakantie geven. Daarbij is de schoonmaak heel belangrijk. Samen met ons team zorgen we er elke maandag en vrijdag voor dat wij de gasten een schone bungalow kunnen bieden. Ter versterking voor ons team zijn wij per direct op zoek naar meerdere gemotiveerde collega's die iedere maandag en vrijdag van 10:00 uur tot 15:00 uur samen met ons team de bungalows willen schoonmaken.

 

 

Wat bieden wij?

 • Inwerkprogramma en goede begeleiding;
 • Vaste werktijden;
 • Gezellige en hardwerkende collega’s;
 • Kans op een vast contract;
 • Korting op sporten via Gympass;
 • Mogelijkheid om training te volgen via GoodHabitz;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Recreatie;
 • Gratis gebruik van de meeste faciliteiten op het park (zoals zwemmen en bowlen).

 

Mocht je nadere informatie wensen of heb je nog vragen. Dan kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR onder het volgende telefoonnummer: 0524-594573.

 

Solliciteren

Denk je dat wij een goede match zijn? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur je C.V. met een korte motivatie naar: werkenbijdehuttenheugte@groupepvcp.comBen jij op zoek naar baan voor 10 uur in de week en wil je verzekerd zijn van deze uren? Vind je het leuk om in een team te werken waarbij men naar elkaar omkijkt en vind je het niet erg om hard te werken? Lees dan snel verder!  


Aantal uur per week

10

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Huttenheugte - Dalen

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

NVT

Minimaal aantal jaren werkervaring

Niet ingevuld

Competenties

Wat vragen wij?

 • Je hebt oog voor orde en netheid;
 • Je kan werken onder tijdsdruk;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Je bent beschikbaar op maandag en vrijdag van 10:00 uur tot 15:00 uur.