Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi Pierre & Vacances Center Parcs (PVCP)

Leidinggevende Receptie M/V, 38u


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Welkom bij Center Parcs, waar van onze 8700 Happy Family Makers in Europa, er 2000 in België zijn. Vanuit onze 29 verschillende parken en ons hoofdkantoor in Peer, omarmen we dezelfde missie: iedereen inspireren om weer in contact te komen met de natuur en elkaar. Als jij, net als wij, ervan overtuigd bent dat het gezin, in de breedste zin van het woord, een essentieel onderdeel is van geluk, kom dan de ideale omgeving voor hen creëren, zodat zij samen de batterijen weer op kunnen laden in het hart van een ongerepte natuur.

Van een omvangrijk renovatieplan, de opening van nieuwe parken in Denemarken en Duitsland, tot sterke lokale verankering… wij denken voortdurend na over de klantervaring: Meer digitaal, meer authentiek en meer lokaal. Onze ambitie is om de Europese leider te worden in heruitgevonden lokaal toerisme, een toerisme met een positieve impact.

Sluit je bij ons aan met de wil om het beste uit jezelf te halen, je sterke teamspirit en je obsessie voor gasten!

Je zal kunnen rekenen op de oprechte steun van al je collega's, vertrouwen op een cultuur die betekenis geeft aan je ideeën, je begeleidt in je professionele ontwikkeling en waar elke dag anders is met een goede dosis plezier!  

Referentie

2024-10983  

Functiebeschrijving

Functie

Vacatures op onze parken - Receptie

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Leidinggevende Receptie M/V, 38u

Functieomschrijving

WAT ZIJN JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Als Leidinggevende van de receptie geef je leiding aan het receptieteam, waarbij je focust op sales, service en gasttevredenheid. Je bent aanwezig tijdens cruciale momenten en coacht je team om uitmuntende resultaten te behalen. Het identificeren van verkoopkansen en het stimuleren van je team om deze te benutten behoren ook tot je verantwoordelijkheden.

Naast het leidinggeven aan je team, ben je verantwoordelijk voor een optimale gastenbenadering en een efficiënte klachtafhandeling. Ook begeleid je nieuwe medewerkers en stagiaires, waarbij je zorgt voor een gestructureerde inwerkperiode.

Als Leidinggevende Receptie ben je bevoegd om ad hoc beslissingen te nemen om de service aan onze gasten te waarborgen. Je zorgt ervoor dat de receptiewerkzaamheden soepel verlopen en stemt deze op elkaar af. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van dienstroosters en voer je, na passende training, functioneringsgesprekken onder supervisie van je manager. Verder waarborg je de naleving van milieuvoorschriften (ISO 14001) en veiligheidswetgeving binnen je afdeling

Je maakt deel uit van een hecht team en onderhoudt nauw contact met je collega's. Samen streven jullie naar een buitengewone gastervaring binnen onze receptie.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Naast een leuke en dynamische werkomgeving bieden wij ook aantrekkelijke extralegale voordelen zoals bijvoorbeeld groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques,...

Als medewerker op Erperheide kun je ook genieten van gratis gebruik van bepaalde faciliteiten, zoals zwemmen en bowlen. Dit geeft je de mogelijkheid om tijdens je vrije momenten te ontspannen en plezier te hebben op ons park.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs Erperheide - Peer

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Competenties

Voor deze functie zoeken we een een enthousiaste teamspeler met een passie voor gastvrijheid. Als Leidinggevende Receptie beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Frans, Engels en Duits. Je hebt een TSO denk- en werkniveau en meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen de sector.

Talen

  • Engels (Expert - Vloeiend)
  • Frans (Goede kennis - Vloeiend)
  • Duits (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Maiken Kiggen

Telefoonnummer Recruiter

011/61.62.09

Email Recruiter

maiken.kiggen@groupepvcp.com