Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi Pierre & Vacances Center Parcs (PVCP)

Leidinggevende Centrum Schoonmaak M/V, 24u


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Welkom bij Center Parcs, waar van onze 8700 Happy Family Makers in Europa, er 2000 in België zijn. Vanuit onze 29 verschillende parken en ons hoofdkantoor in Peer, omarmen we dezelfde missie: iedereen inspireren om weer in contact te komen met de natuur en elkaar. Als jij, net als wij, ervan overtuigd bent dat het gezin, in de breedste zin van het woord, een essentieel onderdeel is van geluk, kom dan de ideale omgeving voor hen creëren, zodat zij samen de batterijen weer op kunnen laden in het hart van een ongerepte natuur.

Van een omvangrijk renovatieplan, de opening van nieuwe parken in Denemarken en Duitsland, tot sterke lokale verankering… wij denken voortdurend na over de klantervaring: Meer digitaal, meer authentiek en meer lokaal. Onze ambitie is om de Europese leider te worden in heruitgevonden lokaal toerisme, een toerisme met een positieve impact.

Sluit je bij ons aan met de wil om het beste uit jezelf te halen, je sterke teamspirit en je obsessie voor gasten!

Je zal kunnen rekenen op de oprechte steun van al je collega's, vertrouwen op een cultuur die betekenis geeft aan je ideeën, je begeleidt in je professionele ontwikkeling en waar elke dag anders is met een goede dosis plezier!  

Referentie

2024-10984  

Functiebeschrijving

Functie

Vacatures op onze parken - Schoonmaak

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Leidinggevende Centrum Schoonmaak M/V, 24u

Functieomschrijving

WAT ZIJN JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?

Als Leidinggevende Centrum Schoonmaak ben je de drijvende kracht achter het handhaven van een onberispelijke schoonmaakstandaard in onze centrumgebouwen. Deze rol vereist een combinatie van leiderschap en organisatorisch talent om het schoonmaakteam effectief aan te sturen, waarbij je de uitgevoerde werkzaamheden nauwlettend bewaakt en controleert.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van deskundig advies aan diverse afdelingen betreffende onderhoud en schoonmaak, met als ultieme doel het handhaven van een optimale operationele omgeving.

Een gastvrije benadering naar bezoekers toe is essentieel, evenals het aandragen van voorstellen ter bevordering van de bedrijfsvoering. Bovendien omvat deze veelzijdige functie het initiëren van activiteiten die gericht zijn op het behalen van bedrijfsdoelstellingen, dit naast het voeren van een doeltreffend personeelsbeleid. Verder waarborg je de naleving van milieuvoorschriften (ISO 14001) en veiligheidswetgeving binnen je afdeling.

Aantal uur per week

24

Wat bieden wij ?

Naast een leuke en dynamische werkomgeving bieden wij ook aantrekkelijke extralegale voordelen zoals bijvoorbeeld groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques,...

Als medewerker op Erperheide kun je ook genieten van gratis gebruik van bepaalde faciliteiten, zoals zwemmen en bowlen. Dit geeft je de mogelijkheid om tijdens je vrije momenten te ontspannen en plezier te hebben op ons park.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs Erperheide - Peer

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

Middelbare school

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Competenties

WANNEER BEN JIJ DE JUISTE KANDIDAAT? 

Als prestatiegerichte perfectionist ben je sterk taak- en kwaliteitsgericht. Je hebt het vermogen om je team voortdurend te motiveren en staat stevig in je schoenen bij discussies over kwaliteitstargets. Je bent in het bezit van een TSO-diploma en hebt al langere tijd ervaring binnen housekeeping.

Talen

Nederlands (Expert - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Maiken Kiggen

Telefoonnummer Recruiter

011/61.62.09

Email Recruiter

maiken.kiggen@groupepvcp.com