Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Jobstudent retail M/V


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).  

Referentie

2020-3659  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Winkels

Contract type

Jobstudent / Hulpkracht

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Jobstudent retail M/V

Functieomschrijving

Binnen onze Market Dome is het de hele dag gezellig druk. Gezellige terrassen, shops en restaurants. Dit is de favoriete plek van onze gasten om heerlijk rond te wandelen, inkopen te doen, een terrasje te pakken of uitgebreid uit eten te gaan.

Voor onze shops in de Market Dome zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker. In onze shop kunnen gasten en medewerkers terecht om kleding, souvenirs, speelgoed en woonartikelen te kopen.

Als medewerker zorg je er samen met je collega's voor dat de winkel er op en top uitziet. Je brengt producten en diensten actief onder de aandacht van gasten. Je geeft advies aan gasten, en je rekent af. Informatie geef je naar waardering van de gast, en je handelt eventuele klachten af. Je verricht routinematige schoonmaakwerkzaamheden, zoals magazijn opruimen, schappen en producten schoonhouden, enzovoort. Je helpt mee bij het inrichten van de etalages. Schappen en toonbanken worden door jou aangevuld en gecontroleerd. Je draagt zorg voor de artikelen.

 

Aantal uur per week

0

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

Variabele uren zowel tijdens het weekend en de vakantieperiodes.

Wat bieden wij ?

Wij bieden u een fijne werksfeer en personeelsvoordelen.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Vossemeren - Lommel

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

Middelbare school

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Competenties

Je kan klantgericht en dienstverlenend werken en je bent minstens 18 jaar.

 

Talen

  • Engels (Basiskennis)
  • Frans (Basiskennis)
  • Duits (Basiskennis)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Griet Debrouwere

Telefoonnummer Recruiter

+3211548208

Email Recruiter

werkenbijdevossemeren@groupepvcp.com