Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

HR Manager / HR Business Partner Center Parcs Port Zélande


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3358  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Management park

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

HR Manager / HR Business Partner Center Parcs Port Zélande

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationaal bedrijf waarbij jij verantwoordelijk bent voor de personeelsdoelstellingen voor ons park Port Zélande? Heb jij als HR Manager of HR Business Partner maximaal 10 jaar leidinggevende werkervaring en affiniteit met de hospitality branche? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

 

HR Manager / HR Business Partner Center Parcs Port Zélande

 

Als HR Manager / Business Partner ondersteun je de General Manager om onze organisatiedoelstellingen op het gebied van het personeel te verwezenlijken en bent een belangrijke partner voor de General Manager en het MT. Jij zorgt ervoor dat het aangedragen beleid vanuit het hoofdkantoor en de directie op een juiste wijze wordt doorgevoerd op park Port Zélande. In jouw rol geef je leiding, houd jij je bezig met operationele taken, diverse projecten en adviseer je het MT (on)gevraagd over het te voeren personeelsbeleid en andere HR gerelateerde vraagstukken.

 

Je bent een specialist op het gebied van in- door- en uitstroom, ziekteverzuim, gast- en medewerkerstevredenheid en overige relevante trends binnen het HR-vakgebied. Momenteel houden wij ons onder andere bezig met het LEAN Management project, waar jij een waardevolle bijdrage aan levert. Je past HR-instrumenten toe in een commerciële omgeving waarbij je draagvlak creëert bij zowel het management als onze medewerkers. Daarnaast zie je toe op de waarborging van (personeels-) kostenbeheersing en draag je bij aan de uitvoerende werkzaamheden binnen onze HR afdeling. Je weet ten alle tijden de juiste prioriteiten te stellen, jouw team te coachen en brengt structuur aan.

 

De doelstellingen behaal je niet alleen: je hebt een enthousiast team om het beoogde resultaat te realiseren. Je geeft leiding aan twee HR Officers en rapporteert direct aan de General Manager. Het MT bestaat uit een Technical Manager, Housekeeping Manager, Operations Manager, Manager Safety & Pool, Finance Manager en de HR Manager. Daarnaast rapporteer je aan de Deputy HR Director Europe via de Matrix-structuur van de organisatie. Het betreft een allround functie waarbij jij je bezig houdt met uiteenlopende onderwerpen als recruitment, employee journey, management development, verzuim en personeelsformatie.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een uitdagende en brede HR managementrol binnen een unieke omgeving met veel potentie tot bijdrage en ontwikkeling. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en het team waaraan je leiding geeft heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt als HR Business Partner jouw stempel drukken op het succes van ons park Port Zélande. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket met leuke secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Port Zélande - Ouddorp

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

6 tot 10 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur HRM of gerelateerd.

 •  

  Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

   

 • Je hebt minimaal 5 jaar en maximaal 10 jaar leidinggevende ervaring met een vergelijkbare span of control binnen een commerciële omgeving. Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar.

   

 • Je bent beschikbaar voor duty-diensten: gedurende weekenden, ongeveer één keer per 5 à 6 weken en gemiddeld twee late diensten per maand ben je aanwezig op het park en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Ook feestdagen vallen hieronder.

   

 • Je hebt affiniteit met de hospitality branche en brede kennis binnen het HR-vakgebied.

   

 • Tot slot ben jij woonachtig op max. een uur reisafstand van Ouddorp en flexibel qua werkdagen en werktijden.

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je meer informatie over de functie HR Manager / HR Business Partner Port Zélande? Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!