Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Housekeeping Manager Center Parcs Port Zélande


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3493  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Management park

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Housekeeping Manager Center Parcs Port Zélande

Functieomschrijving

Ben jij een professional met een hospitality hart en affiniteit met schoonmaak? Beschik jij over een bachelor diploma en ruime leidinggevende ervaring? Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen een unieke omgeving? Reageer dan nu, want Center Parcs Port Zélande zoekt:Housekeeping Manager Center Parcs Port ZélandeAls het over schoonmaak gaat, ben jij volledig in jouw element. Jij weet jouw team aan te sturen op de gewenste kwalitatieve, sociale en financiële doelstellingen. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een geweldig verblijf en onbezorgd, samen met hun geliefden, nieuwe herinneringen kunnen maken! In jouw rol geef je leiding aan de schoonmaak- en logistieke afdelingen van het park met als doel om alle 720 cottages, 3758 bedden en de centrale gebouwen gereed te maken en te houden binnen de gestelde kwaliteitseisen. Om dit te realiseren draag jij er zorg voor dat de onder jou ressorterende afdelingen optimaal functioneren en op elkaar zijn afgestemd en operationele beleidsplannen worden gerealiseerd. Een unieke positie om jouw visie op het gebied van schoonmaak te combineren met een unieke werkomgeving.

Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking en initieert budget- en investeringsvoorstellen voor een optimale gastbeleving. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van milieumaatregelen en adviseert het managementteam (on)gevraagd over schoonmaak- en logistiek gerelateerde kwesties. Prioriteiten stellen en structuur aanbrengen doe jij gemakkelijk en je deelt jouw kennis graag om samen verder te groeien. Je maakt een controle ronde over het park en tussentijds geniet je van het uitzicht over het Noordzeestrand. Eenmaal op kantoor analyseer je de tevredenheidscijfers van de gasten van de afgelopen periode over de schoonmaak, je bent tevreden en zorgt ervoor dat jouw team dit weet.

Als Housekeeping Manager geef je leiding aan en coach je twee Assistant Housekeeping Managers, de Floor Manager Logistiek en geef je indirect leiding aan de Floormanagers Wisselschoonmaak en Centrumschoonmaak. Zij sturen de operatie aan met een team van ongeveer 175-200 medewerkers.  Jij rapporteert direct aan de General Manager van het park en maakt onderdeel uit van het MT bestaande uit een Technical Manager, Operations Manager, Manager Safety & Pool, Finance Manager en de HR Manager.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een uitdagende facilitaire management rol binnen een unieke hospitality omgeving met veel potentie tot bijdrage en ontwikkeling. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en het team waaraan je leiding geeft heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt als Facilitair Manager jouw stempel drukken op het succes van ons park Port Zélande. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket, met leuke  secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Port Zélande - Ouddorp

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

6 tot 10 jaar

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur Hoge Hotelschool, Facility Management of gerelateerd.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt affiniteit met de hospitality branche en ervaring binnen een schoonmaakorganisatie of –afdeling, dit is voor ons een harde eis.
 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring met een vergelijkbare span of control binnen een commerciële omgeving.
 • Binnen het managementteam van het park draai je mee in het duty-rooster. Deze diensten zijn verdeeld over alle midweken en weekenden van het jaar. Veelal wordt dit gecombineerd als Quality Visit, waarbij overnachtingen worden gefaciliteerd mits de bezetting dat toelaat.
 • Tot slot ben jij woonachtig op maximaal een uur reisafstand van Ouddorp en flexibel qua werkdagen en werktijden.

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Kan jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie-eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je meer informatie over de functie Housekeeping Manager? Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!