Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

FLEXIJOB Redder / Lifequard / Badmeester bij Center Parcs M/V


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3170  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Zwembad

Contract type

Extre BE only

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

FLEXIJOB Redder / Lifequard / Badmeester bij Center Parcs M/V

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van onze Center Parcs familie in ons geheel vernieuwde en gerenoveerde park? Wil jij deel uitmaken van een team dat hun steentje bijdraagt aan een unieke beleving voor onze gasten? Ben je daarnaast tweetalig (Nederlands en Frans)? Is jouw antwoord hierop JA?
Dan word jij misschien onze nieuwe collega:


Redder  AQUA MUNDO 
bij de afdeling Pool
op Center Parcs Park De Haan


Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat het vak als Redder (referentiefunctie 604) bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s. Je “staat tussen je mensen” en bent een uitvoerend voorbeeld voor jouw team. Als redder in ons prachtige subtropische zwemparadijs Aqua Mundo met een mooie nieuwe wildwaterbaan buiten houd je toezicht op de veiligheid van onze gasten. Daarnaast verwachten we dat de redders samenwerken bij het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en eenvoudig onderhoud.


Je treedt op in geval van calamiteiten, ongevallen en incidenten, binnen en mogelijks ook buiten het zwembad. Het informeren van gasten over het gebruik van de diverse faciliteiten maakt ook deel uit van de job. Dit alles doe je met het oog op de meest milieuvriendelijke werkwijzes. Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Ook draag je zorg voor een optimale gastenbenadering.


Jouw werk en inzet als Redder waarderen wij enorm en willen wij naast een goed salarispakket belonen. Dit doen wij graag door iets gezelligs te doen met elkaar. Er zijn dan ook verschillende activiteiten die wij organiseren; introductie nieuwe medewerkers, bowlen met collega's, After Summer feestje , personeelsfeesten, etc. waar jij natuurlijk van harte voor bent uitgenodigd.


Ben jij enthousiast? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten!


Is dit de vacature voor jou?
Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als Redder en voldoe je aan onze functie eisen?
Zoals dat je minimaal in het bezit bent van het Redder aan zee brevet?
Zo ja solliciteer dan via de buttom of stuur jouw sollicitatie met CV naar jobs.dehaan@groupepvcp.com. Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben stuur dan een mailtje naar hetzefde mailadres met jouw contactgegevens dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

Aantal uur per week

8

Wat bieden wij ?

Je verdient 10,08€ per uur, vakantiegeld inbegrepen (als flexi is bruto gelijk aan netto) . Naast de standaard arbeidsvoorwaarden ontvang je ook een Personeelsvoordeelpas. Hiermee ontvang je verschillende kortingen op onze Sunparks- en Center Parcs parken en kan je bijvoorbeeld ook gratis zwemmen in de Aqua Mundo met jouw gezin. Centerparcs.

Jouw werk en inzet als Redder waarderen wij enorm en willen wij extra belonen. Dit doen wij graag door iets gezelligs te doen met elkaar. Er zijn dan ook verschillende activiteiten die wij organiseren; introductie nieuwe medewerkers, bowlen met collega's, After Summer feestje , personeelsfeesten, etc. waar jij natuurlijk van harte voor bent uitgenodigd.

Ons park is prachtig vernieuwd. Op 1 mei 2020 worden we Center Parcs Park De Haan. (nu nog Sunparks)

 

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Haan aan zee - De Haan

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

NVT

Minimaal aantal jaren werkervaring

Niet ingevuld

Competenties

Hoger reddersbrevet

Zin voor hygiëne, orde en netheid

Bereid om in een flexibel uurrooster te werken

Weekendwerk

Minimum 18 jaar

Talen

Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Lies van Berkel

Telefoonnummer Recruiter

+3250432771

Email Recruiter

jobs.dehaan@groupepvcp.com