Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Facilitair Manager Center Parcs Het Meerdal


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3356  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Management park

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Facilitair Manager Center Parcs Het Meerdal

Functieomschrijving

Ben jij een professional met een hospitality hart en affiniteit met de facilitaire afdelingen van een gastvrijheidsorganisatie? Beschik jij over een bachelor diploma en ruime leidinggevende ervaring? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin je een belangrijke rol bekleed voor ons team én onze gasten? Reageer dan nu, want Center Parcs Het Meerdal zoekt:

 

Facilitair Manager Center Parcs Het Meerdal

 

Als Facilitair Manager geef je leiding en uitvoering aan de schoonmaak- en logistieke werkzaamheden van het park met als doel om alle 621 cottages, 3010 bedden en alle centrale gebouwen gereed te maken en te houden binnen de gestelde kwaliteitseisen. Jij zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een geweldig verblijf en onbezorgd, samen met hun geliefden, nieuwe herinneringen maken! Om dit te realiseren draag jij er zorg voor dat de onder jou ressorterende afdelingen optimaal functioneren en juist op elkaar zijn afgestemd, operationele beleidsplannen worden gerealiseerd en dat dit binnen de financiële, kwalitatieve en sociale uitgangspunten gebeurd.

 

Jij zorgt ervoor dat het budget van jouw afdeling wordt bewaakt en initieert budget- en investeringsvoorstellen voor een optimale gastbeleving. Je geeft leiding en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van milieumaatregelen en adviseert het management team (on)gevraagd over schoonmaak- en logistiek gerelateerde kwesties. In de dagelijkse gang van zaken stel je de juiste prioriteiten en breng je structuur aan, maar deel je bovenal jouw kennis met jouw team om samen verder te groeien. Samen met jouw team realiseren jullie het beoogde resultaat. Je geeft direct leiding en coacht de Floormanager Logistiek, de Floormanagers Wisselschoonmaak, de Floormanager Centrumschoonmaak, de Werkvoorbereider en de “Albatros” Coach. Zij sturen de operatie aan met een team van ongeveer 200 medewerkers. Jij rapporteert direct aan de General Manager van het park.

 

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur Hoge Hotelschool, Facility Management of gerelateerd.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt affiniteit met de hospitality branche en ervaring binnen een schoonmaakorganisatie of -afdeling.
 • Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring met een vergelijkbare span of control binnen een commerciële omgeving.
 • Binnen het management team van het park draai je mee in het duty-rooster met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Deze diensten zijn verdeeld over alle midweken, weekenden en feestdagen van het jaar.
 • Tot slot ben jij woonachtig op maximaal een uur reisafstand van America gemeente Horst a.d. Maas en flexibel qua werkdagen en werktijden.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een uitdagende facilitaire management rol binnen een unieke hospitality omgeving met veel potentie tot bijdrage en ontwikkeling. Binnen Center Parcs is geen dag hetzelfde en het team waaraan je leiding geeft heeft een directe en cruciale impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Je kunt als Facilitair Manager jouw stempel drukken op het succes van ons park Het Meerdal. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket, met leuke  secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Het Meerdal - America

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

6 tot 10 jaar

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

 

Kun jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie-eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je meer informatie over de functie Facilitair Manager? Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!