Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

EXTRA Medewerker Entertainment / Animatie Center Parcs De Haan


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 24 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).
  

Referentie

2020-3229  

Functiebeschrijving

Functie

Banen op het park - Entertainment

Contract type

Extre BE only

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

EXTRA Medewerker Entertainment / Animatie Center Parcs De Haan

Functieomschrijving

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat het vak als 

 

Medewerker Entertainment/ Animatie

 

(Mdw. Entertainment – referentiefunctie 603) bij Center Parcs inhoudt. Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s. Zij nemen je vanaf dag één mee in het verhaal van het verzorgen van het entertainment programma. Dankzij de introductie voor medewerkers, “We are all Happy Family makers” en de tips van jouw praktijkbegeleider, voel je je heel snel klaar voor deze job.

Deze belangrijke taak onderschatten wij niet, want als EXTRA Medewerker Entertainment / Animatie zorg jij ervoor dat het volledige Entertainment team het visitekaartje van Center Parcs is en ben jij onderdeel van een unieke vakantiebeleving van onze gasten. Hoe leuk is dat?

Je gaat zelfstandig entertainen, je organiseert en presenteert entertainment, muziek optredens en diverse andere activiteiten. Je speelt één of meerdere karakters in het kinderprogramma Orry & Friends. Deze figuren verzorgen onder andere een kindertheatershow, een Crazy Game Night en een Kinderdisco. Verder verwelkom je op wisseldagen de aankomende gasten als één van de Orry & Friends. Ook speel je mee in de Highlight show, zang, dans en spel komen allemaal aan bod gedurende deze activiteit. Je presenteert de Family Quiz Night en de Crazy Game Night.

Jij bent de entertainer die terug te vinden is tussen de gasten. Je motiveert ze om mee te doen aan de verschillende activiteiten. Je maakt gebruik van, en bedient en onderhoudt geluids- licht- en videoapparatuur en staat mee in voor de verkoop van merchandising artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst en uitgave van geld. Je levert jouw bijdrage om het werk binnen de interne Milieuregels uit te voeren. Liefst van al volgde jij een opleiding Podiumkunsten / Entertainment en als je naast de Nederlandse taal nog een mondje Frans, Duits of Engels spreekt, komt dat goed van pas in jouw job. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in de wereld van de Entertainment, dat mag natuurlijk ook ervaring uit een studentenjob zijn.

Ben jij enthousiast? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten.

We bieden een uitdagende en zeer afwisselend job aan waarmee je een prima start kunt maken naar je verdere carrière in de wereld van de Entertainment. Zo’n job als EXTRA staat supergoed op je CV!

Aantal uur per week

15

Wat bieden wij ?

Werken bij Center Parcs Europe (Centerparcs, tot 1/5/2020 Sunparks) betekent werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Al bijna 50 jaar zorgen onze medewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor de 4 miljoen gasten die ieder jaar één van onze 25 parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bezoeken. We zijn een dynamische, internationale organisatie waar veel aandacht wordt besteed aan een positieve werksfeer en innovatie.
Center Parcs Europe is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group en samen met 12.500 medewerkers staan we iedere dag klaar om onze gasten het gevoel van ‘echt even samen’ te laten beleven. Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij bijdragen aan een geweldige vakantie voor onze gasten? Join us!

Naast de standaard arbeidsvoorwaarden ontvang je ook een Personeelsvoordeelpas. Hiermee ontvang je verschillende kortingen op onze Sunparks- en Center Parcs parken en kan je bijvoorbeeld ook gratis zwemmen in de Aqua Mundo met jouw gezin.
J

ouw werk en inzet als Entertainer waarderen wij enorm en willen wij naast een goed salarispakket belonen. Dit doen wij graag door iets gezelligs te doen met elkaar. Er zijn dan ook verschillende activiteiten die wij organiseren; introductie nieuwe medewerkers, bowlen met collega's, After Summer feestje , personeelsfeesten, etc. waar jij natuurlijk van harte voor bent uitgenodigd.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Haan aan zee - De Haan

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Competenties

  • Opleiding: Bij voorkeur opleiding in Podiumkunsten/ Entertainment.
  • Talenkennis: Kennis van de Franse, Duitse en/of Engelse taal is een pluspunt
  • Werkervaring: Enige ervaring in diverse functies op het gebied van entertainment

Talen

  • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)
  • Frans (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)
  • Engels (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)