Pause
Lecture
En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Corporate Finance Director bij Center Parcs


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en bezit een echte ondernemersgeest? Bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep bieden we je een werkomgeving waarin jouw ideeën echt een verschil kunnen maken. Werk mee aan de ontwikkeling van de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme met een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers met verschillende achtergronden.   

Referentie

2020-3349  

Functiebeschrijving

Functie

(Head)Office functies - Finance - Accounting

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Corporate Finance Director bij Center Parcs

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren financial met +10 jaar werkervaring binnen een internationale organisatie? Beschik jij minimaal over een bachelor en bij voorkeur een master diploma? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij reizen een onderdeel is van jouw functie? Reageer snel, want bij Center Parcs zijn wij op zoek naar een:

 

Corporate Finance Director

 

Met jouw team ben je verantwoordelijk voor onze financiële bedrijfsonderwerpen binnen de business line van Center Parcs Europe. Denk hierbij aan de scope Center Parcs België, Nederland en Duitsland (BNG), Fiscale zaken, Transfer Pricing policy, externe rapporten in overleg met externe accountants tot juridische structureringen van zakelijke samenwerkingen. Hierin draag je de verantwoordelijkheid van zowel de technische als financiële zaken en ben je een belangrijke stakeholder binnen het Center Parcs Europe Finance directieteam.

 

In jouw rol houd jij je bezig met consolidatie en (externe) rapportages inclusief de presentatie van de jaarresultaten o.a. aan de raad van commissarissen, ondernemingsraden en vastgoedeigenaren. Je zorgt ervoor dat het driemaandelijkse consolidatiepakket correct en binnen onze kwaliteitsnormen wordt geleverd. Ook draag je zorg voor onze externe rapportagerol waarbij je audits controleert en verantwoordelijk bent voor de jaarverslagen binnen de BNG. In samenwerking met het controlling team zorg je voor periodieke rapportages van eigenaren van het ontroerend goed. Met betrekking tot het fiscale beleid ben je verantwoordelijk voor de BNG, controleer je verrekenprijzen, belastingaudits en garandeer je de optimalisatie van onze positie. Tot slot ben je nauw betrokken bij veranderingen in de bedrijfsstructuur op het gebied van Legal en het openen en sluiten van entiteiten.

 

Jouw expertise wordt gevraagd voor uiteenlopende financiële vraagstukken binnen onze organisatie en zakelijke samenwerkingen. Je geeft leiding aan het Center Parcs Europe Financial Business Plan en de Tax Planning van de scope Nederland, België en Duitsland. Jouw team bestaat uit 10 medewerkers binnen de teams Conso team, Tax experts en de Country Finance Managers in Nederland en België. Je zorgt daarnaast voor een juist coördinatie met de Accounting Director BNG met betrekking financiële voorschriften en vereisten. Jouw standplaats betreft het Shared Service Center op ons park De Kempervennen in Westerhoven.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

Een unieke rol als Corporate Finance Director in een unieke en dynamische omgeving. Bij Center Parcs is geen dag hetzelfde, waarbij jij je binnen een internationaal bedrijf verder kan ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden. Daarnaast kan je gebruik maken van mooie kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Kempervennen - Westerhoven

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

Meer dan 10 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een bachelor of master diploma, bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie, Accountancy of gerelateerd.
 • Je beschikt over meer dan 10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol in een internationale omgeving binnen een complexe organisatie. Je hebt ervaring met accounting en bij een externe auditor.  Daarnaast heb je kennis van audit processen, belastingzaken, IFRS, Dutch G.A.A.P. en interne controles.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal en goede beheersing van de Duitse taal. Kennis van de Franse taal is een pré.
 • Goede kennis van MS Excel, Word en PowerPoint. Bij voorkeur heb je ook kennis van SAP / iTM1 / BFC.
 • Je bent bereid om regelmatig te reizen naar en te werken op verschillende locaties binnen België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, bent fulltime beschikbaar (38 uur) en flexibel in jouw werktijden.

 

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een collega die snel kan schakelen tussen verschillende bedrijfslagen en onderwerpen en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Jouw communicatie weet je juist af te stemmen. Jij denkt out-of-the-box in oplossingen en kansen, werkt resultaat gedreven en georganiseerd en neemt initiatief. Je weet zowel op detailniveau te werken als op helicopterview niveau.

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)
 • Duits (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Kan jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

 

Wil je eerst meer informatie over de vacature Corporate Finance Director bij Center Parcs? Wij vertellen je er graag meer over. Hiervoor kan je contact opnemen met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!