Pauze
Afspelen
Accepteer het gebruik van functionele en third party cookies na uw navigatie. Meer informatie
Zoekmachine voor vacatures PIERRE & VACANCES CENTER PARCS

Trainer België en Nederland bij Center Parcs


Vacaturegegevens

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en bezit een echte ondernemersgeest? Bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep bieden we je een werkomgeving waarin jouw ideeën echt een verschil kunnen maken. Werk mee aan de ontwikkeling van de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme met een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers met verschillende achtergronden.   

Referentie

2020-3340  

Functiebeschrijving

Functie

(Head)Office functies - HR

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Trainer België en Nederland bij Center Parcs

Functieomschrijving

Zit gastvrijheid in jouw DNA, krijg je energie van het ontwikkelen en trainen van teams, wil jij jezelf en anderen continu blijven ontwikkelen, wil je onderdeel zijn van de Happy Family Makers? Dan is dit jouw functie! Ben je op zoek naar een uitdagende baan in een internationale omgeving waar ontwikkeling centraal staat? Wil jij een bijdrage leveren aan de tevredenheid van onze gasten en onze medewerkers en werken in een gedreven en gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons Training Center zijn wij op zoek naar een:Trainer België en NederlandIn deze veelzijdige functie ben je van a tot z verantwoordelijk voor het verzorgen van trainingen, inspiratiesessies, workshops en coaching on the job. Hospitality is helemaal jouw thema en je bent hiervoor dé gesprekspartner voor de parken als het gaat over opleidings- en ontwikkelvraagstukken. Als geen ander ben je in staat vragen te vertalen naar aansprekende trainingsprogramma’s waar medewerkers echt wat aan hebben. Je stelt de trainingen zo samen dat een goede combinatie ontstaat van theorie en toepassing in de praktijk door het gebruik van verschillende werkvormen zoals oefeningen, rollenspellen, discussies en praktijkcases. Ook zijn informeel leren, online werkvormen en blended learning onderwerpen waar jij je mee bezighoudt.

Wie ben jij?
Je hebt ruime ervaring met het geven van hospitality trainingen aan zowel operationele teams als aan leidinggevenden. Vanuit jouw achtergrond heb je uitgebreide kennis van en ervaring met hospitality. Je hebt een visie op het gebied van gastvrijheid en weet dit te vertalen naar inspirerende programma’s en bent continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Jouw aanpak en oplossingen zijn creatief en vernieuwend. Je bent energiek en positief ingesteld, bewust van jouw kwaliteiten en oprecht en sensitief in wat je doet. Je kunt jezelf en jouw ideeën goed presenteren en je hebt een vlotte stijl van schrijven. En niet te vergeten: je hebt bovenal een passie voor het laten groeien en bloeien van mensen!

Aantal uur per week

38

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

Wat zijn verder jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • Het inhoudelijk voorbereiden, mede ontwikkelen, uitvoeren en organiseren van trainingen welke gericht zijn op de vergroting van de vaktechnische kwaliteiten van onze medewerkers en managers, dan wel bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van mentoren/praktijkbegeleiders om medewerkers te begeleiden.
 • Het verzorgen van gedrags- en vaardigheidstrainingen en blended learning trajecten.
 • Het evalueren van trainingen met cursisten en/of de Training Manager.
 • Op verzoek in voorkomende gevallen op projectbasis een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van trainingen die niet direct behoren tot vaktechnische trainingen.
 • Actief participeren in de diverse overlegbanden.
 • Gevraagd en ongevraagd medewerkers, trainers en leidinggevenden informeren over specifieke zaken met betrekking tot vaktechnische trainingen en projecten.
 • Actueel houden van de in jouw vakgebied voorkomende cursusmaterialen.
 • Administratieve afhandeling van de trainingen.

Wat bieden wij ?

 • Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden waaronder kortingen op activiteiten en vakanties.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrière stappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij een van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure/ hospitality branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Kempervennen - Westerhoven

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

6 tot 10 jaar

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur HBO opleiding in pedagogische richting of gerelateerd.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de hospitality-branche en minimaal 5 jaar werkervaring als trainer/ coach.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt kennis en ervaring met Word, Excel en PowerPoint.
 • Je hebt kennis en ervaring in het ontwikkelen van E-learning modules en blended learning trajecten.
 • Je bent flexibel en bereid te werken op verschillende locaties, met name in Nederland en België en bent fulltime (38 uur) beschikbaar.

 

Wij zijn op zoek naar een Trainer met sterkte communicatieve vaardigheden. Tevens kun je goed het overzicht bewaren in hectische situaties en bovendien durf je kritisch te zijn.

Talen

 • Nederlands (Expert - Vloeiend)
 • Engels (Goede kennis - Vloeiend)

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Sarah Meijer

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Is dit de vacature voor jou?

 

Dan kun je direct reageren via de 'Solliciteer' button. Wil je eerst meer informatie over de functie Trainer België en Nederland?

 

Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE via +31 (0)10 – 49 89 830 of werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!